Uw Goed Nieuws Beveren - Waas en Dender

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • 38 jaar!

  38 jaar!

  Gelukkige verjaardag, Cindy! Groetjes, chiromeisjes Sint-Martinus

 • centjes voor BOKS

  centjes voor BOKS

  Benjamin R.(vader van een kindje met een stofwisselingsziekte), ateliermedewerker Decathlon Olen, overhandigde een cheque ter waarde van 1000€ aan BOKS vzw, een organisatie die zich inzet voor mensen met een stofwisselingsziekte. van l nr r: Marijn, Benjamin, Lut en Marc

 • 50jarigen KALLO

  50jarigen KALLO

  PROFICIAT aan de initiatiefnemers om de 50 jarigen van Kallo samen te brengen. Het was leuk om elkaar terug te zien. Na vele jaren terug samen met degenen die in Kallo naar de lagere school gingen. Met foto's uit de oude doos was het gezellig om bij te praten op de receptie,en genieten van een etentje en dans werden veel herinneringen opgehaald. Voor herhaling vatbaar vond iedereen !

 • Beverse jongens winnen German Open Ju-Jitsu

  Beverse jongens winnen German Open Ju-Jitsu

  Op 5 en 6 oktober werd in Hohenmölsen nabij Leipzig het German Open Ju-Jitsu gehouden. In het Duo-system onder leiding van bondscoach Leon Verbraeken, wisten Bjarne Lardon (Haasdonk) en Ben Cloostermans (Melsele), beiden lid van Ippon Zwijndrecht, hun zesde tornooi op rij te winnen en blijven hierdoor in 2013 ongeslagen in hun reeks Duo Men U18. Bovendien kregen beiden nog een extra prijs door de hoogste score te behalen in hun categorie.

 • Spelende leden Beversekegelclub

  Spelende leden Beversekegelclub

  Bijna alle spelende leden van de Beversekegelclub , bij de start van het nieuwe kegelseizoen 2013 - 2014.

 • Haven Doel

  Haven Doel

  Deze foto zaterdag 21 september genomen In Doel

 • Huskies U15 on tour

  Huskies U15 on tour

  Onze U15 inline hockey ploeg "de Huskies" uit Beveren hebben met succes deelgenomen aan het tornooi in Mannheim. Hierbij willen we onze coaches, trainers, begeleiders en onze superfans nog eens extra bedanken voor het keitof weekend !! De U15 !!

 • De GU8D van Waasland-Beveren

  De GU8D van Waasland-Beveren

  Dit seizoen staan onze GU8D van WB onder leiding van trainer Peter Cerpentier en Afgevaardigde René Coekaerts. De seizoensstart mocht er al best wezen met enkele mooie prestaties, de spelertjes die daar voor zorgden zijn Arthur Cerpentier, Arne Waegemans, Wannes De Smet, Pepijn Daman,Jasper Van Genechten en Maxim Florea.

 • stukje volk op "MeilsenKoers"

  stukje volk op "MeilsenKoers"

  De organisatie, Kon weeral in de handen wrijven als Je ziet wat volk op "Meilsen koers" komt

 • Heels on Wheels ,Meilsen Koers

  Heels on Wheels ,Meilsen Koers

  Uniek in deze regio en groot succes tijdens "Meilsen Koers " Heels on wheels : Dames op gewone damesfiets met hoge hakken

 • 5 jaar "Meilsen Koers"

  5 jaar "Meilsen Koers"

  Ook voor de vijfde keer "Meilsen Koers" word er een massa verwacht. zaterdag 31 augustus 2013 aan de A.V puymbroecklaan te Melsele. Het programma is als volgt . Om 17u40 start +50 Om 18u 40 start heels on wheels 5 km koers voor dames op de gewone Damesfiets met hoge hakken . Om 19 uur start – 50 .Op heel dit gebeuren is er randanimatie