Uw Goed Nieuws Beveren - Waas en Dender

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Voor de 14de keer organiseerde Davidsfonds Wase Polders de Junior Journalist Wedstrijd voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van onze basisscholen. Het opgelegde thema was “oorlog en vrede". Vorige zondag werden de laureaten gevierd. Jeugdschrijfster Karen Dierickx bracht een boeiende en gevarieerde beeldrijke voordracht. Na de prijsuitreiking en de felicitaties volgde nog een korte receptie aangeboden door de gemeente Beveren.

 • Jeugdwinnaars tornooi Beversekegelclub

  Jeugdwinnaars tornooi Beversekegelclub

  Op de foto de Beverse jeugd ,met hun 2 trainers Leonard en Willy, die met de eerste prijzen zijn gaan lopen op het 12 de tornooi : Grote prijs Beversekegelclub.vooraan links

 • Beverenaars winnen Oost-Vlaamse SportRing

  Beverenaars winnen Oost-Vlaamse SportRing

  Zaterdagavond 22 maart vond in De Bijloke in Gent de uitreiking van de Oost-Vlaamse SportRingen 2013 plaats. De jury van sportjournalisten koos Ben Cloostermans uit Melsele en Bjarne Lardon uit Haasdonk als laureaat voor sportteam aan de hand van hun geleverde prestaties in 2013. Op de foto v.l.n.r.: Ben Cloostermans, Graaf Jacques Rogge (laureaat sportverdienste), Bjarne Lardon en bondscoach Leon Verbraeken.

 • Koningschieting 2014 ,St.Elisabeth,Melsele

  Koningschieting 2014 ,St.Elisabeth,Melsele

  " Melsele - St.Elisabeth - Zaterdag 8 februari werd onze jaarlijkse koningschieting gehouden.Na afkamping met Pedro Oellibrandt elk met 4 rake treffers werdt Michel Suy (rechts gehurkt)) de nieuwe koning . Bij de dames was Marita Haentjens ( midden met blauwe jurk)de beste. De senioren Mario Oellibrandt ( links gehurkt ) en Vicky Cappaert ( midden naast de koningin ) brachten het tot prins en prinses.

 • 38 jaar!

  38 jaar!

  Gelukkige verjaardag, Cindy! Groetjes, chiromeisjes Sint-Martinus

 • centjes voor BOKS

  centjes voor BOKS

  Benjamin R.(vader van een kindje met een stofwisselingsziekte), ateliermedewerker Decathlon Olen, overhandigde een cheque ter waarde van 1000€ aan BOKS vzw, een organisatie die zich inzet voor mensen met een stofwisselingsziekte. van l nr r: Marijn, Benjamin, Lut en Marc

 • 50jarigen KALLO

  50jarigen KALLO

  PROFICIAT aan de initiatiefnemers om de 50 jarigen van Kallo samen te brengen. Het was leuk om elkaar terug te zien. Na vele jaren terug samen met degenen die in Kallo naar de lagere school gingen. Met foto's uit de oude doos was het gezellig om bij te praten op de receptie,en genieten van een etentje en dans werden veel herinneringen opgehaald. Voor herhaling vatbaar vond iedereen !

 • Beverse jongens winnen German Open Ju-Jitsu

  Beverse jongens winnen German Open Ju-Jitsu

  Op 5 en 6 oktober werd in Hohenmölsen nabij Leipzig het German Open Ju-Jitsu gehouden. In het Duo-system onder leiding van bondscoach Leon Verbraeken, wisten Bjarne Lardon (Haasdonk) en Ben Cloostermans (Melsele), beiden lid van Ippon Zwijndrecht, hun zesde tornooi op rij te winnen en blijven hierdoor in 2013 ongeslagen in hun reeks Duo Men U18. Bovendien kregen beiden nog een extra prijs door de hoogste score te behalen in hun categorie.

 • Spelende leden Beversekegelclub

  Spelende leden Beversekegelclub

  Bijna alle spelende leden van de Beversekegelclub , bij de start van het nieuwe kegelseizoen 2013 - 2014.

 • Haven Doel

  Haven Doel

  Deze foto zaterdag 21 september genomen In Doel

 • Huskies U15 on tour

  Huskies U15 on tour

  Onze U15 inline hockey ploeg "de Huskies" uit Beveren hebben met succes deelgenomen aan het tornooi in Mannheim. Hierbij willen we onze coaches, trainers, begeleiders en onze superfans nog eens extra bedanken voor het keitof weekend !! De U15 !!