Uw Goed Nieuws Beveren - Waas en Dender

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • "Meilsen koers "

  "Meilsen koers "

  Op zaterdag 6 September 2014 voor de zesde keer "Meilsen Koers " . Waar de zeven clubs van Melsele weer zullen strijden voor de Schaal "Fanscois Neels ". Deze gaat naar de club die de meeste punten behaald in de wedstrijden van de -50,+50 en de vrouwen . Elke deelnemer krijg hiervoor een punt . De eerste in elke reeks krijgt er 15 en zo verder naar 1 volgens de uitslag .

 • Nathalia Janssens 103 jaar

  Nathalia Janssens 103 jaar

  In rusthuis de linde te haasdonk werd op 13 juni de verjaardag van Nathalia Janssens gevierd samen met de medebewoners familie en vrienden

 • Duo Cloostermans-Lardon Europees kampioen Ju-Jitsu

  Duo Cloostermans-Lardon Europees kampioen Ju-Jitsu

  In het Zweedse Lund kroonden de 16 jarige Bjarne Lardon uit Haasdonk en de 17 jarige Ben Cloostermans uit Melsele zich tot Europees kampioen Duo Men U21. Nadat ze in november in Boekarest Wereldkampioen Duo Men U18 werden is dit een bevestiging van hun talent. Onder leiding van bondscoach Leon Verbraeken wacht hen nog een mooie toekomst.

 • Viergeslacht

  Viergeslacht

  Op deze foto Bomberen Maria,Cotteleer Monique,Laporte Evy enVan Goethem Emily. Emily is geboren op 24-4-2013

 • Inline Hockey Huskies Beveren Kampioen !!

  Inline Hockey Huskies Beveren Kampioen !!

  Onze inline hockey club "Huskies Beveren" zijn kampioen in reeks 2A. Daardoor komen we volgend seizoen uit in de hoogste nationale reeks van ons land !! Een dikke proficiat aan onze kampioenen en aan iedereen die zijn steentje op één of andere manier heeft bijgedragen om dit succes te kunnen te verwezenlijken !! Go Go Huskies !!

 • Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Voor de 14de keer organiseerde Davidsfonds Wase Polders de Junior Journalist Wedstrijd voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van onze basisscholen. Het opgelegde thema was “oorlog en vrede". Vorige zondag werden de laureaten gevierd. Jeugdschrijfster Karen Dierickx bracht een boeiende en gevarieerde beeldrijke voordracht. Na de prijsuitreiking en de felicitaties volgde nog een korte receptie aangeboden door de gemeente Beveren.

 • Jeugdwinnaars tornooi Beversekegelclub

  Jeugdwinnaars tornooi Beversekegelclub

  Op de foto de Beverse jeugd ,met hun 2 trainers Leonard en Willy, die met de eerste prijzen zijn gaan lopen op het 12 de tornooi : Grote prijs Beversekegelclub.vooraan links

 • Beverenaars winnen Oost-Vlaamse SportRing

  Beverenaars winnen Oost-Vlaamse SportRing

  Zaterdagavond 22 maart vond in De Bijloke in Gent de uitreiking van de Oost-Vlaamse SportRingen 2013 plaats. De jury van sportjournalisten koos Ben Cloostermans uit Melsele en Bjarne Lardon uit Haasdonk als laureaat voor sportteam aan de hand van hun geleverde prestaties in 2013. Op de foto v.l.n.r.: Ben Cloostermans, Graaf Jacques Rogge (laureaat sportverdienste), Bjarne Lardon en bondscoach Leon Verbraeken.

 • Koningschieting 2014 ,St.Elisabeth,Melsele

  Koningschieting 2014 ,St.Elisabeth,Melsele

  " Melsele - St.Elisabeth - Zaterdag 8 februari werd onze jaarlijkse koningschieting gehouden.Na afkamping met Pedro Oellibrandt elk met 4 rake treffers werdt Michel Suy (rechts gehurkt)) de nieuwe koning . Bij de dames was Marita Haentjens ( midden met blauwe jurk)de beste. De senioren Mario Oellibrandt ( links gehurkt ) en Vicky Cappaert ( midden naast de koningin ) brachten het tot prins en prinses.

 • 38 jaar!

  38 jaar!

  Gelukkige verjaardag, Cindy! Groetjes, chiromeisjes Sint-Martinus

 • centjes voor BOKS

  centjes voor BOKS

  Benjamin R.(vader van een kindje met een stofwisselingsziekte), ateliermedewerker Decathlon Olen, overhandigde een cheque ter waarde van 1000€ aan BOKS vzw, een organisatie die zich inzet voor mensen met een stofwisselingsziekte. van l nr r: Marijn, Benjamin, Lut en Marc