Uw Goed Nieuws Beveren - Waas en Dender

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Meilsen Koers

  Meilsen Koers

  Foto 2 De grootste groep Heels on Wheels waar 67 Deelnemers hun weg vonden De Familie Neels

 • Meisen Koers 2014

  Meisen Koers 2014

  Foto 1 De Aardbeiprinses met haar eredame samen met de Kampioenen Vlnr : Kampioen - 50 Matthias Maes (Wtc Kadans) Vrouwen Heidi Janssen (Wtc Kadans ) +50 Gunter Van Mieghem

 • Bronzen medaille op het WK-U24 Kegelen

  Bronzen medaille op het WK-U24 Kegelen

  Jos/Jr. De Groof heeft een Bronzen medaille behaald , in de reeks U24 , schaarbaankegelen , in Langenfeld (D). Onder de Belgische vertegenwoordigers waren er 2 leden van de Beversekegelclub. Jos/Jr hier op de foto , en Christoph Goossens die uitkwam in de reeks U18 , hij sneuvelde in zijn halve finale , maar toch proficiat aan beiden , het was een eer om aan het WK te kunnen deelnemen.

 • "Meilsen koers "

  "Meilsen koers "

  Op zaterdag 6 September 2014 op "Meilsen Koers" de tweede Heels on Wheels vorige uitgave 82 deelnemers waaronder de aardbeiprinses 2013. Wij gaan voor de 100 in 2014 vereiste zijn hoge hakken 5 cm hoed op het hooft en sexy gekleed only voor woman en natuurlijk op gewone damesfiets .

 • "Meilsen koers "

  "Meilsen koers "

  Op 6 september 2014 is het voor de zesde keer "Meilsen Koers" Zeven clubs van Melsele zullen weer strijden voor de Kampioenen trui . Op de foto de winnaars van 2013 +50 Jean-pierre Pannier links Wtc Blijf Jong , -50 De Gruyter Wim rechts Wtc Blijf Jong en de Vrouwen Chantal Bracke Wtc De Zondagsrijders

 • "Meilsen koers "

  "Meilsen koers "

  Op zaterdag 6 September 2014 voor de zesde keer "Meilsen Koers " . Waar de zeven clubs van Melsele weer zullen strijden voor de Schaal "Fanscois Neels ". Deze gaat naar de club die de meeste punten behaald in de wedstrijden van de -50,+50 en de vrouwen . Elke deelnemer krijg hiervoor een punt . De eerste in elke reeks krijgt er 15 en zo verder naar 1 volgens de uitslag .

 • Nathalia Janssens 103 jaar

  Nathalia Janssens 103 jaar

  In rusthuis de linde te haasdonk werd op 13 juni de verjaardag van Nathalia Janssens gevierd samen met de medebewoners familie en vrienden

 • Duo Cloostermans-Lardon Europees kampioen Ju-Jitsu

  Duo Cloostermans-Lardon Europees kampioen Ju-Jitsu

  In het Zweedse Lund kroonden de 16 jarige Bjarne Lardon uit Haasdonk en de 17 jarige Ben Cloostermans uit Melsele zich tot Europees kampioen Duo Men U21. Nadat ze in november in Boekarest Wereldkampioen Duo Men U18 werden is dit een bevestiging van hun talent. Onder leiding van bondscoach Leon Verbraeken wacht hen nog een mooie toekomst.

 • Viergeslacht

  Viergeslacht

  Op deze foto Bomberen Maria,Cotteleer Monique,Laporte Evy enVan Goethem Emily. Emily is geboren op 24-4-2013

 • Inline Hockey Huskies Beveren Kampioen !!

  Inline Hockey Huskies Beveren Kampioen !!

  Onze inline hockey club "Huskies Beveren" zijn kampioen in reeks 2A. Daardoor komen we volgend seizoen uit in de hoogste nationale reeks van ons land !! Een dikke proficiat aan onze kampioenen en aan iedereen die zijn steentje op één of andere manier heeft bijgedragen om dit succes te kunnen te verwezenlijken !! Go Go Huskies !!

 • Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Prijsuitreiking Junior Journalistwedstrijd

  Voor de 14de keer organiseerde Davidsfonds Wase Polders de Junior Journalist Wedstrijd voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van onze basisscholen. Het opgelegde thema was “oorlog en vrede". Vorige zondag werden de laureaten gevierd. Jeugdschrijfster Karen Dierickx bracht een boeiende en gevarieerde beeldrijke voordracht. Na de prijsuitreiking en de felicitaties volgde nog een korte receptie aangeboden door de gemeente Beveren.