Uw Goed Nieuws Bornem - Mechelen

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Prijs Marnix de St.-Aldegonde voor Parisienne.

  Prijs Marnix de St.-Aldegonde voor Parisienne.

  Mevrouw Marie-Therese Lorain uit Parijs werd op het kasteel Marnix in Bornem gelauwerd als laureate van de tweejaarlijkse prijs,'Marnix van St.-Aldegonde' opgedragen aan de auteur van een opmerkelijk werk over hem. Het was graaf John de Marnix welke de prijs overhandigde in aanwezigheid van leden der familie.

 • Krokant speelt 'Een vlo in space

  Krokant speelt 'Een vlo in space

  Toneelkring Krokant speelt 'Een vlo in space'. Staan op de planken: Patrick Croes, Kris De Laet, Rika Francken, Rita Hofmans, Nina Keppens, Ellen Leemans, Jurgen Leemans, Karen Leemans, Ilse Seynaeve, Constant Spiessens, Georges Van den Bergh, Chantal Van Den Eede, Sieg Van Gansen, Frans Vander Elst. Voorstellingen op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 december om 20 uur in Ter Dilft aan de Sint-Amandsesteenweg 41-43 in Bornem. Reserveren kan op tel. 03-890.69.30, kaarten kosten 9 euro.

 • U 15 Hingene

  U 15 Hingene

  U I5 KS K Heist 1- Hingene 1 Beide ploegen waren tevreden met de Uitslag . Rik Bols Op deze link staan al de foto's.... http://fotoalbum.seniorennet.be/silverfox/u_15_heist1_-hingene_1_/foto

 • WTC 't KLIKSKE GEFILMD

  WTC 't KLIKSKE GEFILMD

  Ter gelegenheid van het driejarig bestaan van WTC 't KLIKSKE is er door het bestuur beslist om een film te maken. Voor de 25 leden een gelegenheid om samen te komen in ons lokaal om de officiële overhandiging aan voorzitter Smits Cesar mee te maken. De opgenomen rit, vergadering en het ledenfeest toont aan dat deze club op de goede weg zit. Info over WTC 't KLIKSKE in ons clublokaal café Het Wiel of GSM 0473287436.

 • WTC 't KLIKSKE in nieuw lokaal

  WTC 't KLIKSKE in nieuw lokaal

  Daar ons vorig lokaal in de toekomst een andere bestemming krijgt zijn we over gestapt naar café Het Wiel. Een nieuwe outfit was hier zeker gepast.Elke week rijden we op een aangenaam ritme naar diverse plaatsen, zodat onze zondag een perfecte ontstresser is voor lichaam en geest. Dit heeft blijkbaar verschillende mensen aangesproken, want we zijn aangegroeid van 7 naar 24 wielertoeristen of maar eventjes 350%. info 0473287436 klikske@hotmail.be

 • Prestigieuze prijs voor kasteel Marnix te Bornem

  Prestigieuze prijs voor kasteel Marnix te Bornem

  Op13 april kreeg Graaf John de Marnix de Sainte Aldegonde de prestigieuze prijs van de voorzitter van de Koninklijke Vereniging van de Historische Woonsteden en Tuinen van België voor zijn jarenlange inzet voor het Kasteel Op de foto van links naar rechts: Janien De Kinder, gids, Graaf John de Marnix de Sainte Aldegonde, Z.K.H. Prins Lorenz van België, Luc Ribbens, Privesecretaris. Voor alle info 03/8899009 www.kasteelmarnix.be

 • carnavalgriet

  carnavalgriet

  nog even naar de kapper geweest om mee carnaval te kunnen vieren

 • man in sneeuw

  man in sneeuw

  Super al die sneeuw...... teamwork met dank aan de papa,

 • Thibault en Yenthe steunen Meneer Konijn

  Thibault en Yenthe steunen Meneer Konijn

  Thibault De Man ( 9j ) en Yenthe Verstuyf ( 8j ) uit Bornem zijn de afgelopen week zelf een Meneer Konijn actie opgestart ten voordele van VZW Kindergeluk.Deze actie is te volgen op de site van Q-Music of op facebook .In minder dan 1 week zamelden ze al zo een € 500 in. Vrijdag 21/12 loopt de actie ten einde en wordt er een vette cheque uitgeschreven die ze persoonlijk zullen overhandigen aan de voorzitster van VZW Kindergeluk. Een dikke proficiat voor hun inzet !!! Super !!! Nog veel succes.

 • KWB Sint-Bernardus vijftig jaar oud

  KWB Sint-Bernardus vijftig jaar oud

  Burgemeester Luc De boeck (midden zittend) van Bornem ontving op vrijdag 19 oktober de bestuursleden van de Bornemse KWB-afdeling Sint-Bernardus op het Landhuis naar aanleiding van hun vijftigjarig bestaan. Voorzitter Jef Van Ranst (rechts naast burgemeester), co-bestuursleden en echtgenotes en proost abt Leo (uiterst rechts) dronken mee de erewijn en tekenden het gulden boek. 's Zaterdags vierde KWM het gouden jubileum in de nieuwe feestzaal Kloosterheide.

 • Boottocht

  Boottocht

  De Koninklijke Harmonie Zucht naar Kunst maakte op 16 september 2012 een boottocht als afsluiter van het feestjaar naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de harmonie