Uw Goed Nieuws Hoboken - Metropool Stad

© 2018 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • 60 jaar getrouwd !

  60 jaar getrouwd !

  Bij de familie WACHTERS-BORTELS aan de Emiel De Harvenstraat was het feest...INDERDAAD HUWDEN ZE OP 17 APRIL 1951... Op de foto : het diamanten paar met dochter Linda en schoonzoon Fred. Samen met de 3 overige kinderen feestten ze reeds in de Colmar ! (Leo Spaey)

 • Fleur Nails

  Fleur Nails

  Fleur Nails opende de deuren aan de Antwerpsesteenweg 285a.Viviane (0477 36 45 79) en Patricia (0477 58 96 28)werken enkel op afspraak. De Nello & Patraschepralines waren er ook ! Bemerk links bovenaan d prachtige maar naar het schijnt loodzware klok ! (Leo Spaey)

 • Bedankt, klanten !

  Bedankt, klanten !

  "Bedank alle klanten die mij de 'zilveren glimlach'gunden" vroeg Inge van het OCHTENDGLOREN... "Reeds meer dan 21 jaar sta ik 's morgens om 5 uur op om alles picobello te hebben bij het openen van de zaak."(Leo Spaey)

 • Fc Moretusburg 2 KAMPIOEN !!!

  Fc Moretusburg 2 KAMPIOEN !!!

  FC Moretusburg 2 kampioen 2010-2011 Van links naar rechts : Makhi ,Michael,Dominiqe,Matthew,Andy,Chris,Lino,Mo,Tom,Bart,Bart,Danny. Onderste rij links naar rechts : Dennis ,ben,Dimitri,Kevin,Arne,Makhi,Frans,Yannick. PROFICIAT GASTEN !!!

 • Alleen materiële schade...

  Alleen materiële schade...

  Dinsdag 12 april rond 12,30 uur kwam het tot een botsing tussen een rode Peugeot 205 Dixie en een hermelijntram. Dat het op de Kioskplaats tot een aanrijding kwam verwondert niet. “ Inderdaad, mijnheer, de paaltjes die de parking afzomen doet de automobilisten een te ruime bocht nemen.” De schade aan de tram viel nog mee – die aan de auto viel tegen … En dan het ‘goede nieuws’ ? Er waren geen gekwetsten…! Leo Spaey

 • Mathildis Cools werd 104 jaar

  Mathildis Cools werd 104 jaar

  In Residentie LICHTENBRG werd de 104de verjaardag gevierd van 'de bomma'. We zien ze hier samen met haar dochter Julienne (°2-3-1935) en haar zoon Jef (°22/08/1940) (Leo Spaey)

 • 104-jarige in Residentie Lichtenberg

  104-jarige in Residentie Lichtenberg

  De afgevaardigde van Monica De Coninck, schepen yeliz Citak en schepen Langmans overhandigden een mooi boeket aan Mathildis Cools (de bomma)ter gelegenheid van haar 104de verjaardag (Leo Spaey)

 • De 'bomma' wordt 104 jaar !

  De 'bomma' wordt 104 jaar !

  De bomma wordt 104 jaar ! Inderdaad, Mathildis Cools werd op12/4/1907 in Hingene geboren. Voor het werk van haar man verhuisde ze naar Hoboken. Proficiat Mathilleke ! (Leo Spaey)

 • Het OCHTENDGLOREN

  Het OCHTENDGLOREN

  Donderdag 7 april : INGE van het OCHTENDGLOREN wint verdiend voor HOBOKEN de "zilveren glimlach"... De 'gouden glimlach ging naar de bloemenzaak Henderickx-Florival... Maar HOBOKEN maakt zich sterk met de aktie "ook IK verdien een 'gouden glimlach'" (Leo Spaey)

 • Toonmoment Seniorenatelier Hoboken

  Toonmoment Seniorenatelier Hoboken

  Dinsdag 5 april 2011 vond in de kelder van kasteel Sorghvlieth het toonmoment plaats. Op de foto zie je een fiere André Scheldeman die 80 werd en de 'fakkel'van het lesgeven doorgeeft aan François Vindevogel. Heb je zelf ambitie ? Bel dan naar de seniorenconsulente Petra Andriessen op het nummer 03 338 30 63. Misschien staat uw werk er volgend jaar ook bij...

 • 'Café Van Antwerpen'

  'Café Van Antwerpen'

  Taverne YCH vind je aan Zandkamp 3 in Hoboken. (de yachthaven)Op 26/4 zit er een bierposter bij de krant ... ook nieuwsgierig of er 'nen blonde Nello bijstaat? PROEF HEM HIER zegt José ons...