Uw Goed Nieuws Malle - Metropool Noord

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Nieuwjaarsconcert KH Sint-Laurentius Oostmalle vzw

  Nieuwjaarsconcert KH Sint-Laurentius Oostmalle vzw

  De Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius uit Oostmalle o.l.v. dirigent Jeroen Van Ginneken nam een erg talrijk opgekomen publiek mee op een muzikale avonturentocht vol spanning, emotie en plezier tijdens de Nieuwjaarsconcerten op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 in het Provinciaal Vormingscentrum. De gevarieerde optredens van jeugdharmonie en groot orkest werden erg gesmaakt. Het applaus voor dirigent en muzikanten was dan ook meer dan terecht.

 • Jeugdhuis Babylon en scouts westmalle werken samen

  Jeugdhuis Babylon en scouts westmalle werken samen

  Bovenste rij: Brent Raeijmaekers, Robbe Hermans, Hendrik van Zundert. Onderste rij: Wannes Verheyen, Lotte Adriaensen, Thijs Anthonis. Op 26 maart organiseren Jeugdhuis Babylon en scouts Westmalle samen een fuif in hun eigen lokalen te Westmalle. De fuif zelf vindt plaats in 3 lokalen waarin bands, dj's en een lounge voor een topavond zullen zorgen. Meer info op facebook.com/Scobylon

 • team Maris Stella wint wiskundetoernooi Leuven

  team Maris Stella wint wiskundetoernooi Leuven

  Team Maris Stella met Robbe Pincket, Rik De Backer, Selina De Bie, Karen Knaepkens en Rob Eyskens is met de hoofdprijs gaan lopen op het (internationale) wiskundetoernooi in Leuven.Het eveneens sterke team met Nils Cop, Jan-Bart Deburchgrave, Margot De Meyer, Jochem Hoes en Lander Van Steen eindigde na een mooie remonte op de vijfde plaats. Zovele scholen die ons benijden omdat dat kleine schooltje uit Oostmalle weeral met een (hoofd) prijs gaan lopen is en die ons vragen: wat is jullie geheim?

 • rode neuzen!

  rode neuzen!

  Opvallend veel rode neuzen in het Vormingscentrum van Malle afgelopen week. Niet zozeer omwille van het herfstweer, maar naar aanleiding van een actie in het kader van de actie Rode Neuzen (van Q-music, VTM en Belfius). Het Vormingscentrum trakteerde de aanwezige jongeren uit het Sint Jozefinstituut van Borsbeek op een lekker ontbijt met rode neus en zamelde zo heel wat euro's in voor het goede doel: meer geestelijk welzijn voor jongeren.

 • Ochtendwandeling met de buren van de Veenhoek

  Ochtendwandeling met de buren van de Veenhoek

  De buren van het gebuurt De Veenhoek uit Oostmalle heeft zijn grenzen verlegd. Samen wandelden ze in de vroege morgen door de bossen van het Duivelskuil en Gemeenteheide in Beerse. Na de mooie, groene wandeling sloten er nog 12 deelnemers bij aan om mee te gaan ontbijten in het Vlimmershof. Het was een zeer geslaagde activiteit en voor herhaling vatbaar.

 • Okra-fietsers Oostmalle

  Okra-fietsers Oostmalle

  Edward Roosenbroeck 95 jaar Op 16 februari vierde "Warke" zijn 95ste verjaardag met de Okra-fietsers, waar hij tot vorig jaar nog wekelijks mee fietste. Op de foto met Peter Poels 46 jaar jongste lid, Louis Van Camp 71 jaar en Warke oudste lid, genieten van een heerlijke tripel van Westmalle.

 • KERSTBOOMVERBRANDING BUURT NOOITRUST

  KERSTBOOMVERBRANDING BUURT NOOITRUST

  ELK JAAR KOMT DE BUURT NOOITRUST WESTMALLE SAMEN DE KERSTBOMEN VERBRANDEN OOK DIT JAAR WAS HET WEER EEN GEZELLIGE BOEL EN FIJNE BUURT OM IN TE WONEN

 • Yvonna Van Aert met haar elf achterkleinzonen

  Yvonna Van Aert met haar elf achterkleinzonen

  Heel fiere moe-moe Yvonna Van Aert werd in november 2014 voor de 11de keer overgrootmoeder ! Dat is al bijzonder , maar 11 JONGENS OP 1 RIJ, zonder 1 meisje erbij ! Onze voetbalploeg is compleet . Van links naar rechts en van boven naar onder : Matthias, Mauro, Millo, Yuno, Ilya Liano, Mattis, Arne, Moemoe Yvonna Van Aert, Lowie Ruben, Jonas

 • jongens 11-tal compleet

  jongens 11-tal compleet

  Heel fiere moe-moe Yvonna Van Aert werd op 11 november 2014 voor de 11de keer overgrootmoeder ! Dat is al bijzonder , maar wat het nog specialer maakt is dat Lowie de elfde achterkleinZOON is geworden op rij ! Elf jongens op een rij , zonder één meisje erbij ! Onze voetbalploeg is compleet :) Van links naar rechts en van boven naar onder : Matthias , Mauro, Millo, Yuno, Ilya Liano, Mattis, Arne, Moemoe Yvonna Van Aert, Lowie Ruben, Jonas Alvast bedankt !

 • Yvonna Van Aert met elf achterkleinzonen op rij

  Yvonna Van Aert met elf achterkleinzonen op rij

  Fiere moemoe Yvonna Van Aert heeft elf achterkleinzonen op rij, zonder ook maar een meisje erbij . Niemand had het kunnen geloven , elf jongens op een rij : een voetbalploeg Het elftal was compleet met de geboorte van Lowie op 11 november 2014. Van (boven)links naar rechts Matthias van Menxel , Mauro Paasch , Millo Paasch , Yuno Speltincx , Ilya Speltincx , Mattis Beevers , Arne van Menxel , Lowie Leirs , (moemoe Yvonna Van Aert) , Ruben Schellekens , Jonas van Menxel

 • Poetsvrouwen Mariagaarde verkopen cake voor goed d

  Poetsvrouwen Mariagaarde verkopen cake voor goed d

  De poetsvrouwen hebben zaterdagnamiddag en zondagmorgen cake gebakken, in plakken gesneden en maandag verkocht aan een halve euro per stuk. In een mum van tijd was alles uitverkocht, dit onder het motto van "kinderen voor kinderen". De opbrengst is immers voor Unicef. Dank je wel aan alle leerlingen en personeel.