Uw Goed Nieuws Malle - Metropool Noord

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Kon. Harmonieorkest "De Noorderzonen" Westmalle

  Kon. Harmonieorkest "De Noorderzonen" Westmalle

  Het Kon. Harmonieorkest De Noorderzonen uit Westmalle organiseerde op zaterdag 18 maart hun jaarlijks concert. In het orkest spelen 48 muzikanten. Ondanks het slechte weer was er veel volk in de zaal. Dit jaar was het thema "Jeugdige Solisten" uit eigen orkest. Dit waren op Dwarsfluit Femke Ceulemans, trompet Kobe Vertommen en aan het drumstel Arne Ceulemans. De algemene leiding was in handen van Erwin Robbens. Het publiek noemde het een zeer geslaagd concert.

 • ontbijt Noorderzonen uit Westmalle

  ontbijt Noorderzonen uit Westmalle

  Het ontbijt was een reuze succes. 100 inschrijvingen in 2 keer, in ons lokaal achter het gemeentehuis. Het is zeker voor herhaling vatbaar, want iedereen was zeer tevreden. Er kwamen mensen uit Wijnegem, Schilde, Oelegem, Noorderwijk, maar ook uit West- en Oostmalle. De beste reclame is dus de mond-aan mondreclame.

 • Soepprinses

  Soepprinses

  Op zaterdag 20 augustus was er weer naar jaarlijkse gewoonte soepwedstrijd in de Lammekensstraat. Zondag tijdens de lunch werd de winnaar bekend gemaakt. Dat verliep dit jaar een beetje moeilijk door de regen die op onze tent kletterde. Maar de winnares dit jaar is Sonja Vink, zij is onze soepprinses. Proficiat!

 • Soepprinses Lammekensstraat

  Soepprinses Lammekensstraat

  Op zaterdag 20 augustus was er weer naar jaarlijkse gewoonte soepwedstrijd tijdens ons Lammekensstraatfeest. Zondag werd er al snel duidelijk tijdens de natte prijsuitreiking dat Sonja Vink van nr 22 de winnares was. Proficiat Sonja!

 • CD&V Malle steunt Zonnekamp!

  CD&V Malle steunt Zonnekamp!

  Zonnekamp is een vereniging die elk jaar een 10-daagse zomervakantie organiseert voor personen met een fysieke en/of mentale beperking. CD&V Malle zamelde tijdens de avondmarkt in Oostmalle en de braderij in Westmalle 375 euro in voor Zonnekamp. Deze cheque werd overhandigd op bezoekdag van hun jaarlijks kamp.

 • Jeugdharmonie Sint-Laurentius Oostmalle in actie

  Jeugdharmonie Sint-Laurentius Oostmalle in actie

  Het Nieuwjaarsconcert van KHSL Oostmalle o.l.v. dirigent Jeroen Van Ginneken opende met een spetterend optreden van de jeugdharmonie Sint-Laurentius. Deze jonge groep muzikanten groeide het voorbije jaar sterk aan. Alle nieuwe muzikantjes werden dan ook één voor één voorgesteld. De muziek uit o.a. the Hunger Games, Superheroes 'R Us, en vrolijke melodietjes uit de Efteling, brachten een enthousiast publiek in vervoering.

 • Nieuwjaarsconcert KH Sint-Laurentius Oostmalle vzw

  Nieuwjaarsconcert KH Sint-Laurentius Oostmalle vzw

  De Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius uit Oostmalle o.l.v. dirigent Jeroen Van Ginneken nam een erg talrijk opgekomen publiek mee op een muzikale avonturentocht vol spanning, emotie en plezier tijdens de Nieuwjaarsconcerten op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 in het Provinciaal Vormingscentrum. De gevarieerde optredens van jeugdharmonie en groot orkest werden erg gesmaakt. Het applaus voor dirigent en muzikanten was dan ook meer dan terecht.

 • Jeugdhuis Babylon en scouts westmalle werken samen

  Jeugdhuis Babylon en scouts westmalle werken samen

  Bovenste rij: Brent Raeijmaekers, Robbe Hermans, Hendrik van Zundert. Onderste rij: Wannes Verheyen, Lotte Adriaensen, Thijs Anthonis. Op 26 maart organiseren Jeugdhuis Babylon en scouts Westmalle samen een fuif in hun eigen lokalen te Westmalle. De fuif zelf vindt plaats in 3 lokalen waarin bands, dj's en een lounge voor een topavond zullen zorgen. Meer info op facebook.com/Scobylon

 • team Maris Stella wint wiskundetoernooi Leuven

  team Maris Stella wint wiskundetoernooi Leuven

  Team Maris Stella met Robbe Pincket, Rik De Backer, Selina De Bie, Karen Knaepkens en Rob Eyskens is met de hoofdprijs gaan lopen op het (internationale) wiskundetoernooi in Leuven.Het eveneens sterke team met Nils Cop, Jan-Bart Deburchgrave, Margot De Meyer, Jochem Hoes en Lander Van Steen eindigde na een mooie remonte op de vijfde plaats. Zovele scholen die ons benijden omdat dat kleine schooltje uit Oostmalle weeral met een (hoofd) prijs gaan lopen is en die ons vragen: wat is jullie geheim?

 • rode neuzen!

  rode neuzen!

  Opvallend veel rode neuzen in het Vormingscentrum van Malle afgelopen week. Niet zozeer omwille van het herfstweer, maar naar aanleiding van een actie in het kader van de actie Rode Neuzen (van Q-music, VTM en Belfius). Het Vormingscentrum trakteerde de aanwezige jongeren uit het Sint Jozefinstituut van Borsbeek op een lekker ontbijt met rode neus en zamelde zo heel wat euro's in voor het goede doel: meer geestelijk welzijn voor jongeren.

 • Ochtendwandeling met de buren van de Veenhoek

  Ochtendwandeling met de buren van de Veenhoek

  De buren van het gebuurt De Veenhoek uit Oostmalle heeft zijn grenzen verlegd. Samen wandelden ze in de vroege morgen door de bossen van het Duivelskuil en Gemeenteheide in Beerse. Na de mooie, groene wandeling sloten er nog 12 deelnemers bij aan om mee te gaan ontbijten in het Vlimmershof. Het was een zeer geslaagde activiteit en voor herhaling vatbaar.