Uw Goed Nieuws Sint-Katelijne-Waver - Mechelen

© 2018 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Feest in Huyze De Pauw

  Feest in Huyze De Pauw

  Verzameling van fotos op het western personeel- en vrijwilligers feest van wzc Huyze De Pauw.

 • Golf Senioren

  Golf Senioren

  De Senioren Dames en Heren van Golfclub "De Wijnvelden" in O.L.Vrouw Waver hebben op hun Nieuwjaarsdiner de winnaars gehuldigd uit verschillende zomerwedstrijden van het voorbije sportjaar. In de verschillende categorieën werden gelauwerd (v.l.n.r.) Ludo Van Doorslaer, Dirk Tuerlinckx, Emiel Hens, Paul Verschueren (Senior of the Year), Suzanne Dierickx, Marie-Josée Reynders, Daisy Van Lens, Mia Belechowicz en Hugo De Vos. Allemaal een dikke proficiat!

 • Golf Senioren.

  Golf Senioren.

  De Dames en Heren van Golfclub "De Wijnvelden" in O.L.Vrouw Waver hebben op hun Nieuwjaarsdiner de winnaars gehuldigd uit verschillende zomerwedstrijden van het voorbije sportjaar. In de verschillende categorieën werden gelauwerd (v.l.n.r.) :Ludo Van Doorslaer, Dirk Tuerlinckx, Emiel Hens, Paul Verschueren (Senior of the Year), Suzanne Dierickx, Marie-Josée Reynders,Daisy Van Lens, Mia Belechowicz, en Hugo De Vos.

 • Sint Katarinaschool zingt Driekoningen

  Sint Katarinaschool zingt Driekoningen

  Op zaterdag 4 januari laatstleden gingen ouders, leerkrachten en sympathisanten van de Sint Katarinaschool al zingend naar de Sint Catharinakerk. Aldaar luisterden ze de eucharistieviering op met mooie liederen. Na de viering werd een aanvang genomen met hun tocht van huis tot huis.

 • Kaas en Klare Rietjes.

  Kaas en Klare Rietjes.

  Met een kleinere bezetting hebben de “Klare Rietjes uit Bonheiden”, waarbij enkele muzikanten van de Sint-Katarinavrienden meespelen, de “Kaas- en Bieravond” in het lokaal “De Club” mooi opgevrolijkt. Na verwelkoming door Gust Bastens en uitleg over de selectie Belgische kazen en bieren, konden de deelnemers proeven van het gevarieerd aanbod. Dit feest was culinair en muzikaal “Top”! Foto’s: http://users.telenet.be/musina/

 • TC Heiveld

  TC Heiveld

  Na 4x Belgisch Tenniskampioen bij de +55j zijn wij nu voor de eerste maal Belgich kampioen bij de +60j met de volgende spelers geworden : Boven v.l.n.r. : Hugo Moeyersons, Roger Hofmans , Danny Mampaaey, Leo De Chevil , Maurice Nauwelaerts , en Maurice Daans. Onder v.l.n.r. : Theo Keuleers , Hogo Luyckx , Omer Vleminckx , Rob Meusen (ontbreekt)

 • Familiedag in wzc Huyze De Pauw

  Familiedag in wzc Huyze De Pauw

  Dit zijn sfeerbeelden van onze geslaagde familie BBQ op zondag 6 oktober.

 • Dorpveld 2013

  Dorpveld 2013

  Op zondag 29 september 2013 had de herdenking plaats van 99 jaar Dorpveld.

 • Okra Sint-Katelijne-Waver (Centrum) viert Mieke Br

  Okra Sint-Katelijne-Waver (Centrum) viert Mieke Br

  Op zondag 22 september 2013 vierde de plaatselijke OKRA-vereniging Mieke Broeckhoven 100 Jaar. Mieke werd geboren te Sint Katelijne Waver op 28 september 1913. Mieke was het tweede kind van het gezin, na haar kwamen nog 3 kinderen. Op 29-jarige leeftijd huwde zij met Frans Van Haesendonck. Mieke heeft 12 achterkleinkinderen, waar Frans er maar enkele van gekend heeft en kent ze nog allemaal met naam, geboortedag en jaar.

 • Katarinaschool strapt mee

  Katarinaschool strapt mee

  Op vrijdag 20 september kleurde de speelplaats van de Sint Katarinaschool geel van de fluohesjes. De school nam dan ook deel aan de strapdag.

 • Sint Katarinaschool puzzelt

  Sint Katarinaschool puzzelt

  Op maandag 2 september zette de Sint Katarinaschool uit Sint-Katelijne-Waver al puzzelend het nieuwe schooljaar in. Het jaarthema is dan ook: "Elk puzzelstukje telt."