Uw Goed Nieuws Stekene - Waas en Dender

© 2020 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Carnaval te Stekene

  Carnaval te Stekene

  Iedereen is klaar voor de stoet ! De feestversiering is aangebracht !

 • Carnaval te Stekene

  Carnaval te Stekene

  Genieten van de sfeer en de mooie stoet !

 • Carnaval te Stekene

  Carnaval te Stekene

  De carnavalstoet te Stekene zat weer vol sfeer en veel confetti !

 • Stekene en zijn markt

  Stekene en zijn markt

  Alsof we in het zonnige zuiden zijn ... in een dorpje in het buitenland !

 • ECHTE EZELS OVERSPOELEN KOEWACHT

  ECHTE EZELS OVERSPOELEN KOEWACHT

  Op 1 maart vond de boekvoorstelling van Frank Pollet plaats in het OC van Koewacht. De echte ezels waren uitgenodigd. Een ezel is echt wel een slim dier en toen het begon te regenen stonden de 'ezels voor 1 dag' in de weide en de slimme ezels zochten wijselijk de stal op. Al hadden ze bij vzw Anegria - het opvangcentrum voor ezels - nog nooit zoveel ezels tegelijk gezien. Vergeet ook de voorstelling: 'DIERBAAR' Pol Goossen niet tvv Anegria op 16 maart in Meerdonk www.anegria.be

 • week van de smaak in broederschool stekene

  week van de smaak in broederschool stekene

  de leerlingen van het 4de jaar basis mechanica in broederschool stekene maakten pizza en lasagne naar aanleiding van week van de smaak! resultaat: verbluffend!

 • 2Xviergeslacht

  2Xviergeslacht

  2x maal viergeslacht in hetzelfde gezin in 3 jaar tijd! Bent Verhoosel*08/06/2010, vake, opa en bompa Verhoosel Noë Verhoosel *23/07/2013, moeke De Cock, oma en mémé De zutter.

 • Highlandgames bij Chiro Kemzeke

  Highlandgames bij Chiro Kemzeke

  Een doedelzak, een partij Schotse kilten, stoere mannen en dito dames, een strakke en perfecte organisatie en een goedgezinde lentezon. Ziedaar de ingrediiënten voor een geslaagde Highlandgames bij Chiro Kemzeke. Maar liefst 16 ploegen tekenden present voor de competitie. Meer foto's en informatie vind je op www.leodeclerck.be

 • Winterfeest Kemzeke

  Winterfeest Kemzeke

  Tijdens het Winterfeest in Kemzeke trokken de Ghesellen van Sint-Jacob rond om de deelnemers op de gevoelige plaat vast te leggen. De Kemzekeanren poseerden gewillig met hun mooiste glimlach.

 • 65-JARIGEN IN KEMZEKE

  65-JARIGEN IN KEMZEKE

  OP 4 NOVEMBER 2012 KWAMEN DE 65-JARIGEN VAN KEMZEKE BIJEEN OM HUN PENSIOENGERECHTIGDE LEEFTIJD TE VIEREN. BIJ EEN HEERLIJKE MAALTIJD IN HET KOERKEN WERDEN ER VEEL JEUGDHERINNERINGEN BOVENGEHAALD. OOK WERD ER AL EEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR 2017.

 • 65 jarigen

  65 jarigen

  Zondag 30 september kwamen de 65 jarigen van Groot Stekene samen in de Straffe Kost voor een heerlijke brunch en een gezellige babbel . Alle aanwezigen waren zeer tevreden en vroegen om geen vijf jaar meer te wachten voor een nieuwe bijeenkomst . Dus niets dan tevreden 65 plussers