Uw Goed Nieuws Temse - Waas en Dender

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • gouden huwelijksjubileum

  gouden huwelijksjubileum

  Op 9 mei 1964 huwden Gilbert De Vos en Elza Maes. 50 jaar later zijn ze elkaar nog steeds trouw, net zoals ze ook al 50 jaar trouw geabonneerd zijn op de Gazet van Antwerpen. Onlangs hebben ze dit gevierd en de heer burgemeester is hun daarbij komen feliciteren. op de foto van links naar rechts: hun enige zoon Leo De Vos, de jubilarissen Gilbert De Vos en Elza Maes, met daarnaast de burgemeester van Temse Luc De Ryck.

 • eerste communie GVB Tielrode

  eerste communie GVB Tielrode

  Ondanks het slechte weer zaterdagmorgend 10 Mei 2014, waren er veel stralende gezichtjes! De regen zorgde voor vertraging van het opstijgen van de ballonnen. Maar voor de kindjes van het eerste leerjaar GVB Tielrode, zorgde dat voor een extra lacht op hun gezichtje!

 • Harmonie RDZ Temse huldigt zijn muzikanten

  Harmonie RDZ Temse huldigt zijn muzikanten

  Zoals elk jaar huldigde de harmonie Recht door Zee Temse zijn muzikanten op het jaarlijks Teerfeest dat dit jaar doorging in Club 45 in Temse. Dietvorst Karin en Pauwels Karolien werden gehuldigd voor 5 jaar muzikant zijn. Pelgrims Wim 10j, Langendries Sofie, Van Braeckel Lena, Van Britsom Ruben en Van Den Wijngaert Nikolaas voor 15j. Van Daele Els 20j, Scheerens Ivan 35j en Smet William voor maar liefst 50j muzikant. Allen kregen een passend muzikaal aandenken.

 • Driekoningen zingen

  Driekoningen zingen

  Op zondag 5 januari organiseerde het Davidsfonds Tielrode voor de 27ste keer het Driekoningenzingen ten voordele van de plaatselijke afdeling van Ziekenzorg. Frits Werkers nam voor de 27ste keer deel met zijn accordeon om de zangers te begeleiden samen met enkele dames van Ziekenzorg en kinderen van de familie.

 • Teerfeest Sint-Cecilia Steendorp 2013

  Teerfeest Sint-Cecilia Steendorp 2013

  Op het teerfeest van Brassband Sint-Cecilia Steendorp werden Marc Teugels voor zijn 10-jarig, Ann Teugels voor haar 20-jarig en Jenny Maris voor haar 50-jarig jubileum vereremerkt. Daarnaast was er ook aandacht voor Lizette Van Bogaert. Hoewel geen muzikant, stelt zij zich al jaren in dienst van de brassband! Zittend : Marc Teugels-Ann Teugels-Jenny Maris-Lizette Van Bogaert-Rudy Van Geel. Staand : William Janssens-Dominique Van Landeghem-Albert Van de Wiele-Walter Moens-Wim Van Rossen

 • Harmonie Recht door Zee Temse op spokenjacht

  Harmonie Recht door Zee Temse op spokenjacht

  Ondanks het gure herfstweer dit weekend, zakten heel wat muziekliefhebbers af naar Theaterzaal Roxy in Temse voor het Halloweenconcert van de harmonie Recht door Zee. Dirigent Guido Jacobs nam samen met de harmonie het publiek muzikaal mee naar de sfeerwereld van spoken, heksen en hobbits tot Orpheus in de onderwereld en andere goden. Peter Rosseau presenteerde de volledige avond op zijn geëigende ludieke stijl.

 • Containers voor kleedkamers vk tielrode

  Containers voor kleedkamers vk tielrode

  bouwwerkzaamheden voor nieuwe kleedkamers en toiletten op vk tielrode

 • start to crawl/swim Temse

  start to crawl/swim Temse

  We ontvangen hier ons getuigschrift van start to crawl/swim uit handen van schepen Debbie Vermeiren. Op foto: de zwemmers met leraar Harry en Schepen Debbie

 • Hobbyclub Sompershoek vierde jarige

  Hobbyclub Sompershoek vierde jarige

  Hobbyclub Sompershoek ,gevestigd in de gelijknamige wijk in Temse vierde één van haar leden .Anna De Vree werd immers 80 jaar en dat wilden de leden niet ongemerkt laten voorbij gaan

 • 6de leerjaar Basisschool Temse-Velle op sneeuwklas

  6de leerjaar Basisschool Temse-Velle op sneeuwklas

  De leerlingen en de leerkrachten van het zesde leerjaar van de Basisschool van Temse-Velle zijn op sneeuwklas geweest naar Saint-Luc in Zwitserland. Ze beleefden er een heel fijne tijd.

 • Nieuwjaarsconcert Harmonie Recht door Zee

  Nieuwjaarsconcert Harmonie Recht door Zee

  Ondankt het gure winterweer dit weekend, zakten heel wat muziekliefhebbers af naar Theaterzaal Roxy in Temse voor het jaarlijks Nieuwjaarsconcert van de harmonie Recht door Zee. Dirigent Olivier Brichau nam samen met de harmonie het publiek muzikaal mee naar de sfeerwereld van Strauss en Verdi tot bij de helden van het A-team en Zorro. Peter Rosseau presenteerde de volledige avond op zijn geeigende ludieke stijl en in steeds in andere outfit.