Uw Goed Nieuws Turnhout - Kempen

© 2019 Mediahuis NV

Uw Goed Nieuws elke dag op onze website GvA.be én elke dag in Gazet van Antwerpen: dat is waar wij voor zorgen als u meedoet!
Stuur uw foto’s in

Vorige Volgende
 • Miniemen B van White Star winnen tornooi in Meer

  Miniemen B van White Star winnen tornooi in Meer

  Miniemen B van voetbalclub White Star Schorvoort (Turnhout) wonnen op 7 april 2012 het tornooi in Meer. staand : Jef Van Echelpoel, Anass Chihimi, Hamlet Agazarian, Dirk Leysen, Kay Neven, Bright Bahene, Kris Van Eyck en Aron Van Zummeren zittend : Thomas Van Eyck, Stef Vansant, Jens Van Ravenstijn, Moad El Yakhloufi, Kobe Broeckx, Brain Sauvillers en Niels Leysen liggend : Mehmet Yilmaz en Saldan Hot

 • Zwijg kleine

  Zwijg kleine

  De Franciscusgezellen spelen voor U: Zwijg kleine. U bent uitgenodigd op het communiefeest van Eddie Lenaerts. Een feest naar de goede oude traditie zoals we ze kennen. Lachen, eten, drinken, feesten, het lammetje... maar ook zwijgen. Speeldata: 13,14,15,17, 20, 21 en 22 april om 20u00 in Zaal St. Maria Chiro. Reserveren: 014/418016 of via www.franciscusgezellen.be

 • paasfeest okra

  paasfeest okra

  Joske(92 jaar)draagt de vlag van de kerk naar de zaal ,na de paasviering .! daar zijn we verder gaan vieren met een warme maaltijd en nog een leuke namiddag

 • paasfeest van okra Middelares turnhout

  paasfeest van okra Middelares turnhout

  wij hebben onze pasen gehouden in de kerk met de leden van okra middelares .en ons kranig Joske (92 jaar)heeft de vlag gedragen van de kerk naar de zaal .daar zijn we dan lekker gaan eten en hebben we een fantastis optreden van Eddy smets en Letty Lanka gehad.ik heb tegen Joske gezegd dat ik het naar uw krant zou sturen .en ik weet dat hij nu alle dagen gaat zoeken of zijn foto erin staat .hoe we nog een mens blij maken .

 • STERKE MAN

  STERKE MAN

  BENCHPRESS-132.5 KG SQUAT-185KG REPS-17x100KG DEADLIFT-220 KG PAS 18 JAAR DOEN ZO VEERDER ALAN PEETER

 • Draaiorgelfestival

  Draaiorgelfestival

  Orgeldraaier Johan Van Oprooy speelde tijdens het Watertorenfestival op zijn orgel Dulce. Dit als aankondiging van het Open Belgisch Kampioenschap orgeldraaien dat zal doorgaan op zondag 1 april tussen 13.00u en 17.00u in het stadscentrum van Turnhout. Vanaf 17.00u is er een slotevenement op de Grote Markt met Marc Dex en de deelnemende draaiorgels.

 • debat oxfam wereldwinkels regio Kempen

  debat oxfam wereldwinkels regio Kempen

  Op 24 maart 2012 waren er een 50 tal deelnemers voor een door oxfam wereldwinkels regio Kempen ingericht debat over volgend onderwerp: Kan eerlijkje handel invloed hebben op wereldlandbouwbeleid. Met Dirk Barrez als moderator, deden Jean Pierre De Leenheer ( bioboer en medwerker 11.11.11), Vera Dua (Centrum voor Duurzame Ontwikkeling (CDO) aan de UGent), Leo Ghysels ( oxfam wereldwinkels)en Jeroen Buysse ( landbouweconoom aan UGent)

 • Kleuterschool Stadspark sport er op los!

  Kleuterschool Stadspark sport er op los!

  Dat de kleuters van het Stadsparkschooltje goede sporters zijn is algemeen geweten. Toch wilden ze dat de voorbije week nog eens extra in de verf zetten! We begonnen onze schooldagen met een stevige opwarming zodat we er de hele dag fit tegenaan konden gaan. Een looptraining mocht natuurlijk niet ontbreken en daarbij horen ook stretchoefeningen. Wij zijn alvast klaar voor ons "Groot Olympisch Familiefeest" op woensdag 28 maart.

 • 2000ste huishoudhulp in bloemetjes

  2000ste huishoudhulp in bloemetjes

  Het Landelijk Dienstencoöperatief startte zes jaar geleden met het aanbieden van huishoud- en strijkhulp via dienstencheques. Het aantal werknemers heeft de kaap van 2.000 gerond. Zij bieden hulp aan 12.000 klanten. Het Landelijk Dienstencoöperatief zette de 2.000ste werknemer, Simonne Helsen uit Turnhout, in de bloemetjes. Die kreeg ze uit handen van coördinator Kristel Verbijlen.

 • Aanspreekbare Inwoner

  Aanspreekbare Inwoner

  Naar aanleiding van het feestjaar 800 jaar stadsrechten en Turnhout Vlaamse Culturele hoofdstad heeft Toerisme Turnhout vzw een cursus ingericht voor Aanspreekbare Inwoner. Een 60-tal Turnhoutenaren behaalden hun badge en kunnen bezoekers aan de stad de nodige info verstrekken en wegwijs maken.

 • fonteintjes !!!!

  fonteintjes !!!!

  wat is het fijn om met mijn fietske door de fonteintjes te krossen moet het kleine meisje gedacht hebben, die waren er verleden week nog niet !!!!